Hoe gebruik je een haarscrub?

Onder de haarproducten zijn haarscrubs nog niet heel bekend en veel mensen weten niet goed hoe ze het moeten gebruiken. In deze blog ga ik uitleggen hoe je het beste gebruik kunt maken van een NaturalHairCare haarscrub.

Veel mensen scrubben hun gezicht dat zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden, nieuwe cellen aangemaakt moeten worden en dat hun huid gezond blijft. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de hoofdhuid. Als je graag je haar wilt laten groeien of je hebt last van roos dan is het een goede optie om een NaturalHairCare haarscrub te gebruiken.

 

 Hoe gaat een scrub in zijn werking?

In de NaturalHairCare haarscrubs zitten niet alleen scrubbestanddelen maar ook ingrediënten die voedzaam zijn voor het haar en de hoofdhuid. De scrub verwijderd de dode huidcellen en verwijderd vuil dat vaak na het wassen nog achterblijft. Doordat vuil en dode huidcellen verwijderd worden krijgt de hoofdhuid de kans om de haargroei te stimuleren. De haargroei wordt gestimuleerd doordat er geen vuil of dode huidcellen meer in de weg staan. De voedende ingrediënten verzorgen de hoofdhuid en het haar tot in de puntjes. 

 

Hoe gebruik je een NaturalHairCare haarscrub?

Er zijn meerdere manieren om een NaturalHairCare haarscrub te gebruiken, het ligt er maar net aan wat jij persoonlijk het fijnst vindt.

– Op droog haar aanbrengen, scrubben, in laten trekken en daarna eruit wassen.

– Onder de douche op nat haar aanbrengen, in laten trekken en daarna eruit wassen.

Wat ik het meeste aanraad is om de scrub onder de douche aan te brengen op nat haar, omdat tijdens het douchen met warm water de haarschubben openstaan en dan kan het haar de goede stoffen het beste opnemen. 

Omdat de haarschubben openstaan hoeft de scrub niet al te lang in te trekken, doe je dit op droog haar? dan zou ik aanraden het 15 minuten tot 30 minuten in laten trekken.