About

About---Our-Team

Hoe is NaturalHairCare ontstaan?

Het begon allemaal bij een grote fout: het verbranden van mijn haar met een krultang. Ik moest een groot stuk van mijn haar laten afknippen omdat het erg beschadigd was. Na het knippen van mijn haar wilde ik dat het zo snel mogelijk weer zou groeien, dus ging ik op zoek naar goede haarproducten.

Tijdens mijn zoektocht viel het mij op dat er in elk product wel alcohol zit en andere stoffen die eigenlijk helemaal niet goed zijn. Ik besloot om deze producten niet aan te schaffen en zelf haarproducten te maken op natuurlijke basis. 

Ik gebruikte mijn producten uitsluitend voor mijzelf en ik was niet van plan om deze te gaan verkopen. Ondertussen zagen de mensen om mij heen dat mijn haar lang en gezond werd. Na veel vragen heb ik besloten om een website te beginnen zodat andere mensen hun #hairgoals ook kunnen bereiken met 100% natuurlijke producten. 

Our Products

 

100% natuurlijk betekent voor ons dat de producten helemaal vrij zijn van alcohol, parfum, parabenen, siliconen etcetera. 

Wij willen de beste kwaliteit bieden en daarom kiezen wij zorgvuldig de beste en puurste ingrediënten uit voor onze producten.

Onze producten zijn geschikt voor alle haartypes zodat iedereen kan profiteren van natuurlijke haarverzorging.